miércoles, 22 de abril de 2015

TUTORIALS NIVELL 1

APLICACIÓ 1: INVASIÓ ALIENÍGENA


En aquest tutorial aprendrem a fer un joc molt simple basat en el conegut joc Space Invaders. El joc original tracta d'anar matant diferents blocs d'alienígenes disparant rajos làsers des d'una nau.
En la nostra aplicació es tractarà de crear un joc on des d'una nau s'haurà de disparar a un alienígena. Quan el raig làser toqui a l'alienígena, aquest es mourà a una altra posició de manera aleatòria. Cada vegada que es toqui a l'alienígena, la puntuació pujarà un punt. Sempre que es vulgui reiniciar el joc es clicarà el botó de reset que farà que la puntuació es posi a 0.



APLICACIÓ 2: EINA DE DIBUIX

En aquest tutorial aprendre a crear una eina de dibuix (Com podria ser el Paint en els ordinadors Windows). En aquesta podrem dibuixar triant entre diferents colors, agafar una imatge de la nostra galeria fotogràfica en el mòbil per a dibuixar per sobre o fer el mateix procés utilitzant la càmera en el moment per a fer una foto i editar-la. També ens permetrà guardar el dibuix al nostre telèfon mòbil o compartir-lo a través d’altres aplicacions. Aquesta aplicació esta basada en el tutorial  anomenat paintpot que la pàgina del App Inventor ens proporciona.

0 comentarios:

Publicar un comentario